Dansk SejlunionJuridisk rådgivning

Bech -brun _logo _334x 26

For at styrke rådgivningen af Dansk Sejlunions medlemmer, har Dansk Sejlunion indgået en samarbejdsaftale med advokatfirmaet Bech-Bruun.

Samarbejdet betyder i første omgang, at Dansk Sejlunions kontrakter vedrørende handel med brugte båd og udkast til kontrakt ved fælleseje bliver kvalitetssikret, ligesom den juridiske rådgivning på hjemmesiden bliver gennemgået og ført ajour.

"Målet med aftalen er helt klart at styrke Dansk Sejlunions services over for sejlerne, og vi håber, at effekten af aftalen bliver, at sejlere i større omfang undgår at komme i ubehagelige situationer," lyder begrundelsen fra souschef i Dansk Sejlunion, Steen Wintlev.

Valget af Bech-Bruun som samarbejdspartner er ikke overraskende, da advokatfirmaet har kendskab til sejlsport og derfor ikke står fremmede overfor de problemstillinger, der kan opstå.

"Samarbejdet med Bech-Bruun er stor gevinst for Dansk Sejlunion, da firmaet blandt andet har en afdeling for søret og til vores samarbejde har mønstret et team af advokater og jurister, som Dansk Sejlunion kan trække på, når vi skal rådgive vores medlemmer," siger Steen Wintlev.

Senest opdateret: 9. juni 2015