Dansk SejlunionSend dit bedste sejlerfoto

Dansk Sejlunion indbyder alle klubmedlemmer i Dansk Sejlunion til at deltage i SEJLERs fotokonkurrence 2016 - vind lækre præmier.

Er du vild med at fotografere til søs, på havnen, i klublivet eller sågar under vandet, så kan du igen i år blive præmieret for dit bedste sejlerfoto. SEJLERs fotokonkurrence er som en nyhed delt i to:

ÅRETS SEJLERFOTO – er den traditionelle konkurrence, hvor SEJLERs dommerpanel sidst på året (i SEJLER 4.2016) kårer fem vinderbilleder

TEMAKONKURRENCEN – er nyskabelsen, hvor du ved at sende billeder inden for skiftende temaer kan vinde sejlerpræmier. Første temakonkurrence har uploadsfrist den 25. april 2016


Læs mere om konkurrencerne og vilkår herunder:

OM ÅRETS SEJLERFOTO 2016

Konkurrencen skal vise flest mulige sider af sejlerlivet. Som fx:

  • Livet på havnen med hygge og klargøring
  • På tur ud i det blå – med sejlere på vandet
  • Aktiviteter og fællesskab i sejlklubben
  • SUP, surf, joller, motorbåde, kølbåde, oppustelige både – ja, alt der kan  yde!
  • ...og selvfølgelig matroserne. Børn og unge, der elsker at sejle!

Billeder til søs, så husk redningsvesten!

OM TEMAKONKURRENCEN

Du har i år ekstra vindermuligheder i SEJLERs fotokonkurrence. Hen over sæsonen kører tre temakonkurrencer – hver med én sejlerpræmie på højkant.

Klargøring til sæsonen
For at deltage i den første temakonkurrence skal du senest den 25. april 2016 indsende ét eller  ere fotos under temaet ”klargøring til sejlsæsonen”. Billederne uploades til fotokonkurrencen her.

Alle indsendte billeder om ”klargøring til sejlsæsonen” deltager i lodtrækningen om 2,5 liter selvpolerende bundmaling fra Jotun i valgfri farve. Vinderen af den første temakonkurrence offentliggøres i SEJLER 2016.2 (udkommer 24. maj). Temakonkurrencens billeder er samtidig automatisk med i Årets Sejlerfoto 2016.

Sådan deltager du

Indsend allerede fra i dag og hen over hele året dine fotos her. Du kan uploade op til fem fotos af gangen – der er ingen begrænsning på, hvor mange billeder du kan deltage med.

Alle indsendte fotos skal have en fil-størrelse på minimum 1 MB!

Sidste chance for at indsende billeder til SEJLERs fotokonkurrence er den 1. oktober 2016. Vinderne af Årets Sejlerfoto offentliggøres i SEJLER 2016.4.

Konkurrencebetingelser

Ved at indsende et eller flere billeder deltager du i SEJLERs fotokonkurrence 2016 og giver samtidig Palby Marine (præmiesponsor) og Dansk Sejlunion lov til at bruge billederne i alle sammenhænge, både internt og eksternt. Kun personer, der er medlem af en klub i Dansk Sejlunion, kan deltage.

Dommerpanelet

Dommerpanelet består af:
Joakim Rechnitzer, redaktør af SEJLER, Dansk Sejlunion
Flemming Ø. Pedersen, presseansvarlig, Dansk Sejlunion

Senest opdateret: 3. marts 2017