Dansk SejlunionKlubudviklingsprisen

Med Dansk Sejlunions "Klubudviklingspris" hædrer Dansk Sejlunion hvert år en frivillig leder eller en sejlklub, der har gjort en særlig indsats i sejlsporten.

Klubudviklingsprisen tildeles en sejlklub, en gruppe af klubpersoner eller en enkeltperson, som i det forløbne år har skabt aktiviteter, der har fået flere sejlere på vandet – eller fået sejlere på vandet i flere timer.

Med Klubudviklingsprisen ønsker Dansk Sejlunion at anerkende det målrettede initiativ, den nyskabende idé eller den ekstraordinære indsats, som gør en forskel i klublivet, og som kan være til inspiration for alle i dansk sejlsport.

Indstilling af kandidater

Hvis du kender en kandidat, der fortjener anerkendelse for at have fået flere mennesker på vandet i flere timer gennem det forløbne år, så har du her muligheden for at indstille vedkommende til Dansk Sejlunions Klubudviklingspris 2018. Kandidater til prisen kan være en person, en gruppe af personer eller en klub.

Ud fra bruttolisten over indstillede kandidater bliver der nomineret op til otte topkandidater, blandt hvem priskomiteen i sidste ende udvælger modtageren af Dansk Sejlunions ”Klubudviklingspris 2018”.

Deadline for indstilling af kandidater til Dansk Sejlunions "Klubudviklingspris 2018" var d. 31. december 2017.

”Klubudviklingsprisen 2018” bliver overrakt ved Dansk Sejlunions generalforsamling i foråret.

Mød de nominerede kandidater til Dansk Sejlunions Klubudviklingspris 2018 herunder.

De nominerede til Dansk Sejlunions Klubudviklingspris 2018 er:

Horsens Sejlklub

Dan Cort Jørgensen, Nautilus Hvalpsund

Img 0505 Kopi

IMG_9709-Edit _2 2

Nibe Sejlklub

Jakob Frost, Faaborg Sejlklub

Nibe Sejlklub - Klubsejlads -1 Jakob _sejler

Sejlklubben Køge Bugts ungdomsafdeling

Thurø Sejlklub

Stege TSK2

Træningsfællesskab for
junior/ungdom på Øresund

Danni Jakobsen & Sebastian Kornum, Surfers Cup

Træningsfællesskab Øresund Danni Og Sebastian

Læs mere om de nominerede kandidater til Dansk Sejlunions Klubudviklingspris 2018, og afgiv din stemme ved at trykke på banner herunder.

Om Klubudviklingsprisen

Dansk Sejlunions "Klubudviklingspris" kom til verden i oktober 2008, da rederiet TORM indgik en ny fireårig sponsoraftale med Dansk Sejlunion. Sammen med sponsoratet fulgte ideen om én gang årligt at hædre en klub og en frivillig leder, der har ydet en bemærkelsesværdig indsats for dansk sejlsport.

Indtil 2015 har TORM Fonden og Dansk Sejlunion uddelt henholdsvis TORM Prisen og TORM Ungdomslederprisen. Fra 2015 og frem er de to priser slået sammen til én pris.

Kriterier for Klubudviklingsprisen

"Klubudviklingsprisen" tildeles en sejlklub, en gruppe af klubpersoner eller en enkeltperson, som i det forløbne år har skabt aktiviteter, der har fået flere sejlere på vandet – eller fået sejlere på vandet i flere timer. Klubudviklingsprisen ønsker at anerkende det målrettede initiativ, den nyskabende idé eller den ekstraordinære indsats, som gør en forskel i klublivet, og som kan være til inspiration for alle i dansk sejlsport.

Priskomité

Klubudviklingsprisens komité udgøres Dansk Sejlunions sportschef, Thomas Jacobsen, Dansk Sejlunions generalsekretær Mads Kolte-Olsen, og Dansk Sejlunions bestyrelsesmedlem Christian Hangel .

Tidligere vindere

Tidligere vindere af TORM Prisen

2017 - Bent Ulrik Niss, Nordjys Windsurfing Klub. Bent Ulrik Niss har gennem flere år skabt rammerne for at udvikle aktiviteter i Nordjysk Windsurfing Klub og er desuden tovholder for en lang række aktiviteter på lokalt, regionalt og nationalt niveau. Bent er som person uselvisk, jordbunden og har en evne til at samle folk og løfte i flok.

2016 - Ilene Eriksen, Yachtklubben Furesøen. Ilene Eriksen er en dygtig leder, hun favner bredt og hun udtrykker det lange seje træk, som er nødvendigt for at skabe forandring i sejlklubben. Hun lægger som trænerchef stor energi i, at børn og unge sejlere på alle niveauer kan få oplevelser i sejlsporten året rundt på Furesøen.

2015 - Claus Møller Christensen, Skælskør Sejlklub. Claus Møller Christensen har i en årrække sat skub i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling. Claus har stået i spidsen for klubbens fundraising med et resultat på over en million kroner ligesom han er stævneleder ved Harboe Cup.

2014 - Sønderborg Yacht-Club, for at have udtænkt og gennemført en målrettet indsats for at markedsføre sejlsporten over for en lang række forskellige målgrupper, der hver især er attraktive for klubben.

2013 - Ho Bugt Sejlklub, for skabelsen af et smukt og yderst velfungerende klubhus med mange funktionelle detaljer der understøtter de mange forskellige brugergrupper.

2012 - Fredericia Motorbådsklub og Fredericia Sejlklub, for den fælles kamp for at udvide og forny lystbådehavnen i Fredericia.

2011 - Solbjerg Søsport, for at skabe et attraktivt sejlsportsmiljø for børn og unge på en lille sø mellem Aarhus og Skanderborg.

2010 - Virksund Sejlklub, for nye attraktive aktiviteter for nye, som gamle sejlere, skabt med et bredt engagement blandt sejlklubbens medlemmer.

Vindere af TORM Fondens Ungdomslederpris

2014 – Michael Vogelius, Kaløvig Bådelaug
2013 – Søren Riis, Middelfart Sejlklub
2012 – Jan Flindt, Sejlklubben Køge Bugt
2011 – Thomas Kronborg Hansen, Ringkøbing Sejlklub
2010 – Mogens Hansen, Brøndby Strand Sejlklub

TORM Fondens Ungdomslederpris er ikke uddelt efter 2014.

Senest opdateret: 1. februar 2018