Dansk Sejlunion17. september 2012 14:39

Århus Sejlklub vandt Sejlerskolecup 2012

Ingen tvivl om at der er født en ny sejladsbegivenhed, der skal gentages næste år.

15 hold fra de danske sejlerskoler havde en fantastisk dag i Kerteminde. På vand omkring 8 sek/m og fladt vand. Der blev sejlet 2 indledende sejladser for hvert hold - hvor de bedst placerede gik til medalrace. Det blev meget jysk - tre  hold fra Silkeborg og to fra Århus. Resultatet blev at Århus Sejlklub (hold I) vandt, foran Silkeborg Sejlklubs (hold I) på anden pladsen, a point med Århus Sejlklubs (hold II) på tredjepladsen - efterfulgt af 12 andre hold der alle var dagens vindere.

På land blev der udvekslet erfaringer og nye netværk blev etableret på tværs. Samtidig blev de hold der spændt ventede til deres tur "peptalket" af Peter Wolsing - om det rige sejlerliv der lå foran dem - hvis de vel og mærke går på opdagelse i alle sejlsporten discipliner og går på vandet og træner.

Alt sammen skete i Kerteminde Sejlklubs helt nye klubhus - bakket op af en fantastisk stab af frivillige, der gjorde det muligt - og som bestemt lægger op til at dette nye tiltag fra Dansk Sejlunions side skal blive en tradition. 

Resultatliste SEJLERSKOLECUP 2012

Medalrace

 1. Århus Sejlklub (hold I)
 2. Silkeborg Sejlklub (hold I)
 3. Århus Sejlklub (hold II)
 4. Silkeborg Sejlklub (hold II)
 5. Silkeborg Sejlklub (hold III)

  Indledende runder
   
 6. Sejlklubben Neptun Vejle
 7. Kerteminde Sejlklub (hold II)
 8. Korsør Sejlklub (hold I)
 9. Præstø Sejlklub
 10. Kerteminde Sejlklub (hold I)
 11. Vallensbæk Sejlklub
 12. Korsør Sejlklub (hold II)
 13. Bogense Sejlklub
 14. Thurø Sejlklub
 15. Hellerup Sejlklub