Dansk Sejlunion16. september 2013 13:33

Sejlerskoler med PULS dystede i Kerteminde

Når 17 sejlerskolehold mødes for at kæmpe i Sejlerskole Cup, er der ikke kun høj puls på banen, men også store smil, sejlerglæde og masser af socialt samvær på land. Se galleri.

Lørdag den 14. September mødtes 17 sejlerskolehold fra hele landet for at kæmpe om ære, og for nogle var det deres første bekendtskab med et sejlsportsstævne. Holdene sejlede indledende sejladser fordelt på tre puljer. De to bedste hold i hver pulje gik videre til Medal Race, hvor der blev sejlet to sejladser.

Når sejlerne ikke var på vandet, var der masser af socialt samvær og erfaringsudveksling på land. "Hvor er det spændende at være ude at sejle et helt andet sted og samtidig høre om, hvad de gør i andre dele af landet," var en af kommentarerne efter sejlerne havde haft mulighed for at udveksle erfaringer med sejlere fra andre egne af landet.

Struer Sejlklub skarpest i finalen
Under Medal Race var alle sejlere på vandet. Seks hold i H-både og resten som gæster på en 45 fods Beneteau fra Kerteminde, som stillede sig til rådighed som tilskuerbåd.

Vinder af Sejlerskole Cup 2013 blev Struer Sejlklubs sejlerskole (foto) der ikke bare løb med sejren men også vandrepræmien.

Grillparty og snak om næste år
Sejlerskole Cup blev afsluttet med præmieuddeling og kæmpe grillparty. Takket være Kerteminde Sejlklub er der 17 besætninger, som har oplevet de bedste ingredienser i sejlsport. Sejlerskole Cup 2014 er allerede planlagt til at løbe af stablen den 13. september 2014 - kontakt Steen Wintlev-Jensen allerede nu hvis din sejlerskole vil deltage.

En stor tak til Kerteminde Sejlklub og deres sejlerskole for et kanon arrangement.

Årets deltagende sejlerskoler i Sejlerskole Cup
Silkeborg Sejlklub
Sejlklubben Neptun Vejle
Århus Sejlklub
Bogense Sejlklub
Aabenraa sejlklub
Kerteminde Sejlklub
Jyllinge Sejlklub
Vallensbæk Sejlklub
Sejlklubben Snekken Vordingborg