Dansk Sejlunion6. oktober 2015 12:44 af Henrik Tang

Juniorsurfere mødes til stort træf i Cold Hawaii

Søndag d. 11. oktober går det løs, når ca. 60 juniorsurfere, deres forældre og søskende mødes i Klitmøller til efterårscampen "JP Young Gun Classic".

Det tilbagevendende surfertræf ”JP Young Gun Classic” afholdes for ottende år i træk. Kombinationen af regionen ”Cold Hawaii” og efterårsferien giver de ideelle rammer for de unge surferes træf. Der er stor sandsynlighed for vind og bølger på revet i Klitmøller for de garvede surfere, mens de mindre erfarne deltagere i træffet har gode muligheder for at sejle forskellige steder på fjorden.

Young Gun Classic er ikke en surfskole, men snarere en ferie for unge med lyst til surf – faktisk uanset om de surfer eller bare godt kan lide surfmiljøet og surfkulturen. De afslappede rammer og den frie tilgang til arrangementet gør, at mange familier vender tilbage til Young Gun Classic, ligesom flere af de tidligere deltagere nu er trænere til surfcampen.

Søndag d. 11. oktober står trænerne klar til at tage imod cirka 60 deltagere og deres familier. Forsamlingshuset ”Æ’ Redningshus” i Klitmøller er samlingsstedet, og for mange vil det være et kærkomment gensyn at møde op til et flot dekoreret lokale i bedste surferstil, mens det for andre vil være helt nyt.

Til Young Gun Classic er der ikke et fast dagsprogram. Deltagerne mødes med arrangørerne i redningshuset kl. 10.00, hvor dagens aktiviteter præsenteres. Der er 3-4 forskellige spots at surfe på alt efter vind og vejr, og i tilfælde af manglende vind, er der mulighed for at låne SUP-boards.

Se mere om Young Gun Classic på event-plakat. Tryk på nedenstående plakat for stort billede.

Posterdk -yg -classic 15-dk -s

Se video fra sidste års Young Gun Classic herunder