Dansk Sejlunion29. september 2017 13:59 af Henrik Tang

DS Grandprix 2017 er afgjort – Datoer og steder for 2018 ligger klar

Kenneth Bøggild

I weekenden d. 23.-24. sept. blev årets sidste Dansk Sejlunion Grandprix sejlet i forbindelse med Harboe Cup med Skælskør Amatør-Sejlklub som arrangørklub. Allerede nu ved afslutningen af dette års Grandprix-serie ligger datoer og steder for den kommende sæsons stævner klar.

Det var skønt sensommervejr, da dette års sidste stævne i Dansk Sejlunion Grandprix-serien blev sejlet i forbindelse med den traditionsrige Harboe Cup. Både lørdag og søndag var der strålende solskin, og hvor lørdagen bød på meget flov luft, kom der god vind søndag, så der samlet set blev sejlet i ganske forskellige vindforhold.

Dansk Sejlunion Grandprix var samtidig Junior- og Ungdoms DM for Europe.

Se stævneresultat, DM-resultat for Europe samt de endelige ranglister for Dansk Sejlunion Grandprix-serien 2017 på bannere herunder.

Datoer og steder for Dansk Sejlunion Grandprix 2018

Dansk Sejlunion Grandprix-serien samt Junior- og Ungdoms DM er afsluttet for 2017, men sejlerne kan se frem til en ny sæson i 2018 og sætte krydser i kalenderen allerede nu.

Hvor og hvornår, der sejles Dansk Sejlunion Grandprix samt Junior og Ungdoms DM i 2018, ligger fast. Se datoer på banner herunder.