Dansk Sejlunion1. februar 2018 13:28 af Henrik Tang

Stem på din favorit-kandidat til Klubudviklingsprisen 2018

Vinderen af Klubudviklingsprisen 2017, Bent Niss, Nordjydsk Windsurfing Klub (tv.) sammen med klubbens formand, Martin Mygdam.

Mød de nominerede til Dansk Sejlunions Klubudviklingspris 2018 og stem på din favoritkandidat!

Hvem skal hædres for en særlig indsats i sejlsporten?

Dansk Sejlunions Klubudviklingspris 2018 anerkender det målrettede initiativ, den nyskabende idé eller den ekstraordinære indsats, som gør en forskel i klublivet. Og det er nu, at hele Sejlerdanmark kan stemme på de otte nominerede kandidater til dette års Klubudviklingspris.

Sejlerdanmarks stemmer tæller med i afgørelsen, når priskomitéen træffer et valg om den endelige vinder. Vinderen af Klubudviklingsprisen offentliggøres på Dansk Sejlunions generalforsamling d.17. marts.

Fristen for at afgive sin stemme er d. 1. marts.

De nominerede til Dansk Sejlunions Klubudviklingspris 2018 er:

Horsens Sejlklub

Dan Cort Jørgensen, Nautilus Hvalpsund

Img 0505 Kopi

IMG_9709-Edit _2 2

Nibe Sejlklub

Jakob Frost, Faaborg Sejlklub

Nibe Sejlklub - Klubsejlads -1 Jakob _sejler

Sejlklubben Køge Bugts ungdomsafdeling

Thurø Sejlklub

Stege TSK2

Træningsfællesskab for
junior/ungdom på Øresund

Danni Jakobsen & Sebastian Kornum, Surfers Cup

Træningsfællesskab Øresund Danni Og Sebastian

Læs mere om de nominerede kandidater til Dansk Sejlunions Klubudviklingspris 2018, og afgiv din stemme ved at trykke på banner herunder.

Hvad er Klubudviklingsprisen?

Klubudviklingsprisen er Dansk Sejlunions anerkendelse af et målrettet initiativ, en nyskabende idé eller en ekstraordinær indsats i udvikling af klubliv og sejlsport. Dansk Sejlunion tildeler prisen til en sejlklub, en gruppe af personer eller en enkeltperson, som i det forløbne år har skabt aktiviteter, der har fået flere sejlere på vandet – eller fået sejlere på vandet i flere timer.

Frem til d. 31. dec. kunne man indstille kandidater til Dansk Sejlunions Klubudviklingspris. Ud fra de indstillede kandidater har Dansk Sejlunion nomineret 8 kandidater, der er gået videre i slutspurten om at vinde den eftertragtede pris. Med prisen følger en vandrepokal og 20.000,- kr. øremærket til udvikling af sejlsporten.