Dansk Sejlunion23. august 2018 20:17 af Henrik Tang

Dansk Sejlunion Grandprix-serien starter op efter sommerferien

Peter Brøgger
Foto: Peter Brøgger

I den kommende weekend d. 25.-26. aug. går efterårssæsonen for Dansk Sejlunion Grandprix i gang med Kolding Sejlklub som arrangør.

Dansk Sejlunion Grandprix-seriens efterårssæson står for døren, og i weekenden d. 25.-26. august bliver Kolding Fjord et smukt syn med ikke mindre end 230 børn og unge sejlere. Kolding Sejlklub er vært for Grandprix-stævnet, og tilslutningen i de enkelte klasser er generelt på et rigtig godt niveau med et samlet deltagerantal på 171 sejlere i Grandprix-klasserne. Udover Grandprix-klasserne: Optimist A; Zoom8; Europe;  Laser 4.7; Laser Radial; Laser Standard og 29er, er der kapsejlads for Optimist C og B.

Følg stævnet i Kolding på Facebook-gruppen ”Dansk Sejlunion Grandprix”.

Se tællende rangliste og øvrige stævner på nationalt niveau for børn og unge ved at trykke på bannere herunder.