Dansk Sejlunion29. august 2018 09:36 af Flemming Ø. Pedersen

Kronprinsen præsenteret for blivsejler.dk

HKH Kronsprins Frederik på visit i Dansk Sejlunions blivsejler.dk-stand. Her flankeret af formand Line Markert og generalsekretær Mads Kolte-Olsen.

Under sit VM-besøg i Aarhus besøgte HKH Kronprins Frederik Dansk Sejlunions blivsejler-stand på havnen.

Der ventede et tæt pakket dagsprogram, da HKH Kronprins Frederik lørdag den 11. august lagde vejen forbi OL-klassernes VM i Aarhus.

Kronprinsen nåede bl.a. at følge de danske 49erFX'ere i Medal Race, hvor de – desværre forgæves – jagtede mulige medaljer.

21Kronprins110818

Kronprinsen hilser på Ida Marie Baad og Marie Thusgaard før Medal Race i 49erFX.

Senere fulgte en tur langs havnen, hvor Kronprinsen aflagde korte visitter hos en række af de stande og aktiviteter, der til sammen udgjorde den maritime folkefest under VM.

27Kronprins110818

Dansk Sejlunion deltog i folkefesten i form af en stand med blivsejler.dk-kampagnen – et nyt tiltag, der gav forbipasserende på havnen mulighed for at teste, hvilken gren af sejlsporten, de selv er mest tiltrukket af. Og hvor testen afsluttes med kontaktinformationer til en sejlklub i nærheden af bopælen.  

33Kronprins110818

Kronpronsen og Line Markert - tæt opdækket af fotografer

Ganske vist er Kronprinsen allerede kendt som passioneret sejler. Ikke desto mindre blev også han præsenteret for blivsejler.dk, da han lagde vejen forbi standen – hvilket skete midt under en gigantisk regnbyge og (naturligvis) med at stort følge af fotografer i hælene.

Prins

Dansk Sejlunions blivsejler-stand - med fotografer i tæt opstilling under Kronprinsens visit