Dansk SejlunionTORM Enkel Kapsejlads

Det skal være nemt at arrangere en kapsejlads på begynderniveau! Derfor har Dansk Sejlunion udviklet konceptet TORM Enkel Kapsejlads, som gør det mere overskueligt for forældre og ledere at arrangere et lille stævne. Se mere herunder

Hvad er TORM Enkel Kapsejlads

TORM Enkel Kapsejlads er et koncept, som er let at gå til for både nye sejlere og nye forældre.

TORM Enkel Kapsejlads kan bruges af sejlere i alle bådtyper - for eksempel Optimist, Tera, Feva, Windsurfing osv. Der er også eksempler på sejlklubber, der bruger TORM Enkel kapsejlads til den ugentlige pigesejlads i kølbåde, regionale ranglister på tværs af klubber inden for windsurfing og til oplæring i kapsejlads i sejlerskolen.

Når sejlklubbens erfarne sejlere f.eks. er til Grandprix-stævner, er det oplagt, at nye forældre afvikler en TORM Enkel kapsejlads for de sejlere, som er blevet hjemme i sejlklubben.

Hvis din klub tænker på at afvikle en TORM Enkel kapsejlads, kan klubben kontakte en af  Dansk Sejlunions klubkonsulenter.

Kurser i TORM Enkel Kapsejlads

Kontakt en af Dansk Sejlunions klubkonsulenter for nærmere information, herunder om mulighed for et kursus i afvikling af TORM Enkel Kapsejlads.

E6L9969

Tormlogo Primaer 2016

Senest opdateret: 13. januar 2017