Dansk Sejlunion3. juli 2014 08:53 af

Sejlerskolerne dyster igen om det gyldne spilhåndtag

Sejlerskole Cup afvikles for tredje år i træk af Kerteminde Sejlklubs sejlerskole i samarbejde med Dansk Sejlunion.

Den 13. september skal sejlerskoleelever fra 18 klubber igen kæmpe om retten til at have det gyldne spilhåndtag hængende i klubben. Indtil videre har vandrepræmien for Sejlerskole Cup hængt i Aarhus Sejlklub og i Struer Sejlklub.

Det er tredje år Kerteminde Sejlklubs Sejlerskole i samarbejde med Dansk Sejlunion afvikler Sejlerskole Cup.

”Vi gør det fordi kapsejlads og samvær med sejlekammerater er sjovt. Dagen er fyldt med hurtige intensive kapsejladser, god snak og grillfest om aftenen. Dagen er et levende bevis på at kapsejlads er både sjovt, socialt og udfordrende,” siger Steen Wintlev, sejladschef i Dansk Sejlunion.

Først til mølle
Der er plads til 18 deltagende hold - det første har allerede meldt sig. Hvis din klub skal have plads ved Sejlerskole Cup 2014, skal du samle et hold med tre sejlerskoleelever og tilmelde jer. Betingelserne for at deltage er sendt til alle sejlerskoler.

Har din sejlklub ikke modtaget information om Sejlerskole Cup er du velkommen til at kontakte Steen Wintlev på swj@sejlsport.dk.