Dansk Sejlunion24. august 2017 13:03 af Henrik Tang

Over 150 sejlere deltager i Grandprix i Skive

I weekenden d.- 26.-27 aug. er Skive Sejlklub vært ved det fjerde stævne i serien af Dansk Sejlunion Grandprix.

I den kommende weekend bliver der livlig aktivitet på Skive Fjord, når Skive Sejlklub afholder det 2.-sidste stævne af Dansk Sejlunion Grandprix-serie 2017. Med en meget lovende vejrudsigt og over 150 sejlere er der lagt op til en sejlerfest på Skive Fjord og på Skive Marina.

Følgende klasser deltager i Grandprix-stævnet: Optimist; Zoom8; 29er; Europe; Laser (Standard, Radial, 4.7). For Europe-klassens vedkommende er Grandprix-stævnet samtidig klassens Danmarksmesterskab, og derfor har klassens udvidet med en ekstra stævnedag om fredagen.

Banecoaches på storjolle-banerne

At tilbyde stævner med højt niveau og dermed mulighed for sportslig udvikling er en hjørnesten i sejlsportens aldersrelaterede træningskoncept (ATK). Derfor tilbyder Dansk Sejlunion sejlere og trænere en sparring fra en banecoach, som Dansk Sejlunion stiller til rådighed for alle sejlere på storjollernes baner. Banecoach-funktionen dækker bredt. Det kan være alt fra opsætning af de aktuelle bådtyper, teknik, taktik og strategi. Desto mere trænere og sejlere medvirker i forummet omkring banecoachen, desto mere får alle ud af banecoach-funktionen. Det handler om at lave et forum, hvor alle kan være med, og hvor alle kan få svar på deres spørgsmål – dvs. træning efter ”Den danske model” i ATK.

Aktiviteter omkring banecoaches bliver annonceret på Facebook-gruppen ”Dansk Sejlunion Grandprix”. Bliv medlem af gruppen ved at trykke på banner herunder. 

Foelg _os _paa _facebook (1)

Se mere om Dansk Sejlunion Grandprix og Stævnekoncept på bannere herunder.